Stichting Meerwaarde

Stichting Meerwaarde is een ideële stichting die als voornaamste doelstelling heeft activiteiten in de biologisch –dynamische landbouw op allerlei mogelijke manieren te ondersteunen. De stichting is in 1995 in het leven geroepen om mede de start van de Oosterwaarde mogelijk te maken. Al zo lang als de Oosterwaarde bestaat maakt Meerwaarde als stille vennoot deel uit van de Commanditaire Vennootschap (CV) de Oosterwaarde. Stichting Meerwaarde ondersteunt de Oosterwaarde, onder meer door het waarborgen van de continuïteit van het bedrijf, en daarmee van een belangrijk stukje bd landbouw in de omgeving Deventer. Daarnaast ondersteunt de stichting waar mogelijk ook de ideële doelstellingen van het pergolabedrijf door bij te dragen aan projecten op de Oosterwaarde die passen binnen haar doelstelling. Tenslotte ondersteunt de stichting de boeren ook door een klankbord voor hen te zijn en met hen mee te denken over de toekomst van het pergolabedrijf.

Een andere belangrijke taak van de stichting is voorlichting en kennis verspreiden over de bd landbouw en pergolamethode. De stichting wil dit graag bij mensen onder de aandacht brengen. Voorbeelden hiervan zijn het kleuterschoolproject, het ontwikkelen van het receptenboekje en het ondersteunen van het pergolaproject. Stichting Meerwaarde wil een verbinding vormen tussen stad en platteland, de band bevorderen tussen boeren en burgers d.m.v. o.a. publicaties, excursies, educatie, cursussen en het ondersteunen van werkervaringsplaatsen.

Wilt u de Oosterwaarde en/ of de overige projecten gericht op het onder de aandacht brengen van de bd landbouw steunen met een donatie maak dan uw bijdrage over naar rekeningnummer 212172301 t.n.v. Stichting Meerwaarde te Zeist.

Op dit moment heeft Stichting Meerwaarde 3 bestuursleden. Wilt u meer weten over de stichting of hieraan bijdragen?Kijk dan op de website: www.stichtingmeerwaarde.org of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie

Sallandsweg 6

7431PX Diepenveen

0570-593237

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Openingstijden

  • dinsdag en vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur.
  • zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur.

Vind de Oosterwaarde op Facebook

Bewaren

Copyright © 2024 De Oosterwaarde. Alle rechten voorbehouden.